Dealerschappen

Mechanisatiebedrijf de Bruijn is dealer van een aantal topmerken in de landbouw. Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij vertegenwoordigen. Door op het logo te klikken komt u op de site van de fabrikant.

Deutz Fahr Tractoren

DEUTZ-FAHR. Vernunft führt weiter – met gezond verstand kom je het verst.  Sinds meer dan honderd jaar drukt DEUTZ-FAHR met zijn revolutionaire uitvindingen en innovatieve concepten een stempel op de landbouwtechniek. De tractoren van DEUTZ-FAHR liggen met hun kwaliteit, ergonomie en uitrusting in Europa op kop. Het programma omvat een compleet aanbod tractoren, van 18 tot 310 pk, toepasbaar in de landbouw, groenvoorziening, grondverzet, tuinbouw, fruitteelt en recreatie.

 

Deutz Fahr Werktuigen

Behalve door de tractoren is Deutz Fahr bekend door het uitgebreide programma voederwinningsmachines. DEUTZ FAHR werktuigen geven door hun uitermate goede prestaties en betrouwbaarheid de zekerheid van een rendabele voederwinning die een veehouder nodig heeft. Het volledige programma’s omvat onder andere: trommelmaaiers en schijvenmaaiers (werkbreedte van 1,65 tot 9 meter), schudders (werkbreedte van 6,4 tot 14 meter), harken (werkbreedte van 3,5 tot 15 meter), balenpersen (rondebalenpers, grootpakpers en perswikkelcombinatie) en opraapwagens.

Vicon hooibouwwerktuigen

 

Het programma van Vicon omvat trommel- en schijvenmaaiers, schudders, harken en opraapwagens. Ook biedt het merk een programma ronde balenpersen en wikkelaars aan, waaronder de unieke en innovatieve Vicon FastBale non-stop ronde balenpers. 

Trioliet Voertechniek

Trioliet voertechniek voor de moderne veehouderij. Trioliet is een toonaangevende Nederlandse producent van machines voor de voertechniek. Trioliet heeft zich ontwikkeld tot een leidinggevende fabrikant van maatwerk-oplossingen voor de moderne, professionele melkveehouderij.  Het complete assortiment omvat mengwagens (stationaire mengers, zelfladende, zelfrijdende/zelfladende) laadapparatuur, uithaal/doseermachines.

Schouten Mesttechniek

De Nederlandse fabrikant Schouten is specialist in machines voor mestverwerking. Door de steeds veranderende wetgeving op de voet te volgen en steeds nieuwe technieken te ontwikkelen kan er een betrouwbare en degelijke machine worden geleverd. Het programma-aanbod omvat verschillende mestverwerkingsmachines voor diverse eindgebruikers: mesttanken, sleepslangbemesters en slanghaspels.

Bogballe Kunstmesttechniek

Bogballe is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van kunstmeststrooiers. Met hightech productie-, ontwikkeling- en testfaciliteiten werken zij aan de ontwikkeling van techniek voor het verspreiden van minerale meststoffen.

Hekamp werktuigen en aanbouwdelen

Hekamp is fabrikant en leverancier van werktuigen en aanbouwdelen. Hekamp levert en produceert onder andere (mechanisch en hydraulisch) trekkerbakken, grondbakken, transportbakken, veegmachines, etc. 

 

Sauerburger knikladers

Sauerburger machines. Machines uit de praktijk voor de praktijk. Geavanceerde producttechnologie waarborgt een hoge kwaliteit voor de producten van Sauerburger. De Sauerburger knikladers vallen op door hun lenigheid in kiphoek en draaicirkel. De geringe hoogte van de machine zorgt voor een goede stabiliteit.

 

Quicke voorladers

Quicke voorladers, ‘een voorlader om trots op te zijn’. Quicke is de wereldberoemde marktleider op het gebied van frontladers. De voorladers van Quicke worden ontworpen om exact te passen bij de tractor, met aandacht voor eenvoudig onderhoud.