Nieuws

 
Trioliet-dealer
5-december-2017
Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem ontvingen we van Trioliet dit 'Certificaat van Waardering'. Een mooie blijk van waardering voor ons hele team, waar we trots op zijn!

Het hele artikel leest u hier.
 
 
 
 
 
 
 

Rundvee en Mechanisatie Vakdagen 2017
9-november-2017
 
28, 29 en 30 november bent u van harte welkom op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV). Het grootste agrarische kennis en contactplatform voor rundveehouders, akkerbouw en loonwerkers  in de Evenementenhal Gorinchem.
 
U vindt onze vertegenwoordigers op stand 369 (Gezamenlijke Deutz-dealers) en op stand 242 (Trioliet). We hopen u daar te begroeten!
 
Openingstijden dagelijks van 13.00 – 22.00 De beurs is op uitnodiging te bezoeken. Aan de hand van de registratiecode in deze uitnodiging kunt u online registeren via internet. Na het registeren ontvangt u de entreebewijzen per e-mail. Als u zich vorig jaar online heeft geregistreerd dan ontvangt u dit jaar de uitnodiging per e-mail.

Digitale facturen
8-augustus-2017

Wij stappen per augustus 2017 over op het gebruik van digitale facturen. Dit betekent dat u uw facturen niet meer per post ontvangt, maar in Pdf-formaat via e-mail.  Zo kunt u de factuur direct opslaan in uw administratie en op elk gewenst moment bekijken.

Wilt u hier gebruik van maken? Stuur dan een e-mail naar administratie@whdebruijn.nl  met uw gegevens en het e-mailadres voor factureren.
Natuurlijk blijft het ook mogelijk om facturen per post te ontvangen.


Vicon dealerschap
4-juli-2017
 
Al jarenlang zijn de Deutz-Fahr hooibouwwerktuigen een begrip voor ons en voor onze klanten. Toen SDF in april dit jaar aankondigde hiermee te gaan stoppen verraste ons dit. SDF maakte bekend zich te willen focussen op de tractoren en maaidorsers. 
 
We hebben ons na deze bekendmaking verdiept in de verschillende mogelijkheden, en de keuze gemaakt om verder te gaan met het merk Vicon. De reeds aanwezige kennis, onderdelenvoorraad en documentatie van de werktuigen blijft door deze keuze behouden, net als de goede relatie met de fabrikant Kverneland. 
 
Het programma van Vicon omvat trommel- en schijvenmaaiers, schudders, harken en opraapwagens. Ook biedt het merk een programma ronde balenpersen en wikkelaars aan, waaronder de unieke en innovatieve Vicon FastBale non-stop ronde balenpers. 
 
Vanaf heden kunnen wij alle Vicon machines aanbieden, en inmiddels zijn de eerste Vicon machines ook al bij ons afgeleverd. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Informeer bij onze verkopers naar de uitgebreide mogelijkheden.
 
 

 
Dé Appeldag 2017
26-juni-2017
 
Na een zeer geslaagde Appeldag in 2015 met ruim 1200 bezoekers, organiseren NFO kring Midden Nederland en Delphy in 2017 wederom Dé Appeldag, een studiedag rondom de teelt van de appel.  
 
We zien er naar uit om u te ontmoeten op onze stand (stand-nummer 64). We praten u graag bij over het verkoopprogramma smalspoortrekkers van Deutz Fahr, onze bedrijfsactiviteiten en de noviteiten in ons vakgebied. 
 
Dé Appeldag zal plaats vinden op donderdag 29 juni 2017 bij Fruitteeltbedrijf Oskam in Neerijnen. Toegang is gratis.
Datum: Donderdag 29 juni 2017
Locatie: Fruitteeltbedrijf Oskam, Neerijnense Mark 6B, 4182 SB  Neerijnen
Openingstijd: 10.30 – 20.00 uur
 

Airco Service Station
14-juni-2017
 
Aftappen, vacumeren en vullen volgens de nieuwste richtlijnen. 
De meeste tractoren zijn uitgerust met airconditioning, en deze systemen verdienen de nodige aandacht. Om deze airco’s in tractoren zelfstandig te kunnen onderhouden en repareren hebben we recent onze werkplaats uitgebreid met een airco service station.  
 
Met dit nieuwe servicestation kunnen we, indien nodig op locatie, de systemen onderhouden en repareren. 
 
De benodigde certificaten om te werken met deze apparatuur zijn behaald, zodat onze monteurs zelfstandig met de apparatuur mogen werken. 
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor airco onderhoud of reparatie? Neem contact met ons op via de website, e-mail (info@whdebruijn.nl) of telefoon (0347-341668).
 
 
 
 

 


Dertigjarig jubileum gevierd met geslaagde jubileumshow
4-april-2017

Vorige week werd ons dertigjarig jubileum gevierd met een geslaagde jubileumshow op ons bedrijf. Op de show waren de nieuwste typen tractoren en machines te bekijken, waarvan verschillende nog niet eerder in Nederland aan het publiek getoond.

Er was veel aandacht voor de uitgebreide GPS-test opstelling. In akkerbouw wordt dit al veel gebruikt, maar GPS-techniek breekt ook in hooi- en weidebouw steeds verder door.

Bezoekers werden getrakteerd op een hapje, drankje of zelfs broodje hamburger, en er was een ambachtelijke smid die bij een gloeiend smidsvuur allerlei gereedschappen smeedde.

Bezoekers, medewerkers en partners: hartelijk bedankt voor uw bijdrage aan de show!

 

 

 


Jubileumshow
21-maart-2017

We nodigen u van harte uit voor onze jubileumshow op D.V. 30 maart, 31 maart en 1 april 2017. Kom tijdens onze open dagen kennismaken met ons bedrijf, de medewerkers en het assortiment.
 
 

2017
30-december-2016


Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2016
31-oktober-2016
 
Op 22, 23 en 24 november 2016 bent u van harte welkom op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV). Het grootste agrarische kennis en contactplatform voor rundveehouders, akkerbouw en loonwerkers ) in de Evenementenhal Gorinchem.
 
U vindt onze stand (Gezamenlijke Deutz Dealers) op standnummer 364. Op onze stand onder andere de nieuwe 6 Serie van DEUTZ-FAHR, T4Final! We hopen u daar te begroeten.
 
Openingstijden: dagelijks van 13.00 – 22.00 De beurs is op uitnodiging te bezoeken. Aan de hand van de registratiecode in deze uitnodiging kunt u online registeren via internet. Na het registeren ontvangt u de entreebewijzen per e-mail. Als u zich vorig jaar online heeft geregistreerd dan ontvangt u dit jaar de uitnodiging per e-mail.
 

Winteractie 2016
20-oktober-2016
 
Al onze relaties die in het bezit zijn van een DEUTZ-FAHR óf SAME trekker, ontvangen vandaag onze uitnodiging voor de WINTERACTIE in de bus. Voor het eerst hebben we dit jaar, in samenwerking met de fabrikant, deze WINTERACTIE. 
 
Bij een onderhoudsbeurt aan een DEUTZ-FAHR of SAME trekker geven we 10% korting op onderdelen  én olie, en een cadeaubon tot €150,00 (inclusief BTW), te besteden in de webshop van DEUTZ-FAHR. *
 
Kleine  onderhoudsbeurt  (cadeaubon  t.w.v.  €70  incl.  BTW):  Verversen motorolie, vervangen motorfilters, en controle algemene zaken. 
 
Grote  onderhoudsbeurt  (cadeaubon  t.w.v.  €150  incl.  BTW):   Verversen motorolie  en  versnellingsbakolie,  vervangen  filters  motor,  hydrauliek, etc. en controle algemene zaken.
 
Belang preventief onderhoud
In de praktijk blijkt dat veel bedrijven het onderhoud uitstellen vanwege de kosten die erbij komen kijken. Maar om de prestaties en veiligheid van een trekker te waarborgen is van het groot belang om het onderhoud juist wél uit te voeren. Omdat het onderhoud bijdraagt aan een langere levensduur van de trekker worden de kosten uiteindelijk weer terugverdiend!
 
Aanmelden en informatie
Meer informatie? Stuur uw gegevens naar winteractie@whdebruijn.nl, dan ontvangt u onze flyer zo snel mogelijk digitaal. 
Aanmelden kan tot 7 november 2016 via e-mail: winteractie@whdebruijn.nl of telefonisch op 0347-341668. 
 
*De actie geldt voor gepland onderhoud, vraag naar de voorwaarden. 
 
 

104e Fokveedag Boerenlandfeest Hoornaar
26-september-2016

De 104e editie van Fokveedag Boerenland wordt zaterdag 1 oktober 2016 als vanouds in Hoornaar gehouden. We heten u graag van harte welkom op onze stand! U vindt onze stand op dezelfde plaats als altijd; op het buitenterrein, nabij de grote keuringsring. 

Op het terrein van meer dan zes hectare, waarvan circa 7500 vierkante meter overdekt is, zal weer van alles te beleven zijn. Hart van de Fokveedag is de rundveekeuring, maar ook 'burgers en buitenlui' zullen zich er zeker niet vervelen.

Meer informatie op: www.fokveedag.nl 


Trioliet herfstactie: Gratis elektronische weeginrichting

15-september-2016

Bij aankoop van een nieuwe Trioliet getrokken voermengwagen ontvangt u een elektronische weeginrichting t.w.v. ca. € 3.000,- gratis. Wees er snel bij! 

 

 Actievoorwaarden:
* De actie is geldig op alle getrokken voermengwagens (typen Solomix, Gigant, Triomix en Vertifeed) besteld in de periode 21 september tot 21 december 2016.
* De elektronische weeginrichting bestaat uit drie weegstaven en een Triotronic 2810V weegindicator.
* De actie loopt van 21 september tot 21 december 2016.
* De actie is niet inwisselbaar voor geld.
* De actie geldt uitsluitend voor de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Luxemburg.
* Trioliet behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen.
 
 

ATH 2016
23-augustus-2016

De vierde editie van Nederlands grootste landbouwevenement Agro Techniek Holland vindt plaats van 7 tot en met 10 september 2016. Wij zijn alle dagen aanwezig op de stand van DEUTZ-FAHR, stand nummer 1.11, en zien er naar uit u te ontmoeten! 
 
Agro Techniek Holland is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie, het programma en entreekaarten bezoekt u de website: www.agrotechniekholland.nl
 
 

Volg ons nu ook op facebook
11-augustus-2016

Mechanisatiebedrijf de Bruijn is vanaf deze week ook te volgen op facebook! Like onze pagina, en blijf op de hoogte van alle nieuws, ontwikkelingen en activiteiten van ons bedrijf!


Open dag Kaasboerderij Verweij
10-juni-2016

Op vrijdag 24 juni organiseert familie Verweij in Polsbroek een open dag. Het familiebedrijf heeft de afgelopen jaren een flink aantal innovatieve wijzigingen doorgevoerd. Dit alles met het oog op een efficiëntie bedrijfsvoering en zoveel mogelijk comfort voor de koeien. Zo werd er o.a. een vernieuwde MDV-stal gerealiseerd met een stalinrichting voor 550 koeien. In deze stal hebben wij een Trioliet Triomatic T45 New Edition automatisch voersysteem met rijdende robot geïnstalleerd.  
 
Dit geautomatiseerde voersysteem voert meer dan dertig keer per dag een vers rantsoen. Het continue aanbod van vers voer zorgt dat er geen selectiestrijd is tussen de koeien onderling en dat betekent rust in de stal. De 2x36 Boumatic melkput is voorzien van een beweegbare vloer en een nieuwe selectie- en behandelstraat, waardoor het nog makkelijker is om de koeien van elkaar te scheiden. Dus een moderne stal, voorzien van alle gemakken voor zowel de boer als de koeien.
 
We nodigen u, mede namens kaasboerderij Verweij, van harte uit om een kijkje te komen nemen bij het automatische voersysteem. Als hoofdsponsor van deze open dag zijn we zelf de hele dag aanwezig met een stand om u te woord te staan. We hopen u te ontmoeten!
 
Behalve het voersysteem is de jongveestal, de opslagloods en de moderne kaasmakerij te bewonderen. Kortom, genoeg te zien en te ontdekken voor de innovatieve melkveehouder.
 
Vrijdag 24 juni 2016
Tijd: 10.00 – 22.00 uur
Kaasboerderij Verweij
Zuidzijdseweg 142a
3415 PS Polsbroek
 

Demo opraapwagen
14-juni-2016

Op de foto’s en het filmpje is te zien hoe de Deutz Fahr Rotomaster 4014 zijn werk doet. De opraapwagen is begin vorige maand door ons aangeschaft om mee te demonstreren. 

 

 


De Rotomaster 4014 is een compacte opraapwagen met een inhoud van 40 m3.
Voordelen van de Rotomaster zijn:
- Onderhoudsvrij Twin Max invoer systeem
- 1.95m brede pick-up met  6 tandrijen met een onderlinge afstand van 55 mm voor veel invoercapaciteit.
- pick-up tanden in V-vorm voor een gelijkmatige gewas invoer
- Zes tandrijen met een onderlinge afstand van 55mm voor veel invoercapaciteit.
- ISOBUS bediening.
- Onderhoudsvrije oliebadaandrijving van tandwielkast
- Sterke bovenbouw en chassis met robuuste U-profielen.
 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een afspraak

Nieuwe pers-wikkelcombinatie Deutz Fahr
4-mei-2016

Twee technologieën van DEUTZ-FAHR gecombineerd in één machine: de nieuwe Deutz Fahr FixMaster 335 BalePack.

Op de foto’s de eerste twee FM 335 BP- persen van Deutz Fahr. Onlangs hebben we deze machines afgeleverd, en naar verwachting worden hiermee komende week de eerste balen gemaakt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Demo 6180 TTV
4-mei-2016

In het filmpje de Agrotron 6180 TTV Demo trekker in actie. Hagelnieuw van de fabriek af, in Lexmond klaargemaakt, en inmiddels de eerste uren als demo trekker op de klok. De trekker is enthousiast ontvangen bij loonbedrijf Bons in Nieuw Lekkerland, en wordt volop ingezet.

 


Trioliet  Triomatic automatisch voersysteem
4-mei-2016

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het afleveren en installeren van een Trioliet automatisch voersysteem, de Triomatic T45. Het systeem is inmiddels op locatie geïnstalleerd, en er wordt nu gewerkt aan het finetunen van de installatie.

“De Triomatic scoort het best als het gaat om laadnauwkeurigheid, mengkwaliteit en nauwkeurigheid bij het uitdoseren in de voertroggen. Drie belangrijke factoren bij het onderzoek naar de opname van voer ten opzichte van de productie van een koe en haar gezondheid.”


Populaire trekker: Deutz Fahr 5-serie
4-mei-2016

Eenvoudig, maar indrukwekkend sterk met een uitstekende vermogen-gewicht verhouding. De trekker is veelzijdig inzetbaar voor uiteenlopende landbouw- en groenvoorzieningstaken. In iets meer dan vier meter heeft Deutz Fahr de meest revolutionaire technologieën samengebundeld, met het oog op maximale efficiëntie onder alle omstandigheden.

We hebben inmiddels meerdere trekkers uit deze serie verkocht. Op de foto een 5130 TTV, klaar voor aflevering bij een tevreden gebruiker.

 

 

 

 

 

 

 

 

     


Fruitteelt Vakbeurs
 
18-januari-2016
 
Deze week hopen we deel te nemen aan de Fruitteelt Vakbeurs bij Expo Houten. De Fruitteelt Vakbeurs wordt georganiseerd door Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en Fruitmasters en is erkend door de Federatie Agrotechniek. Deze beurs is de enige meerdaagse landelijke vakbeurs voor de professionele fruitteler. Alle toeleveranciers voor de fruitteelt zijn hier vertegenwoordigd. Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken in hal 1A, stand nummer 20.

Openingstijden:

Woensdag 20 januari 2016, 13.00 – 22.00 uur

Donderdag 21 januari 2016, 13.00 – 22.00 uur

Entreeprijs: De Fruitteelt Vakbeurs is een gratis evenement.

Parkeermogelijkheden:Voor het beursgebouw is voldoende parkeergelegenheid. Hier kunt u gratis kunt parkeren.

 


RMV Gorinchem

01-november-2015

Op 17, 18 en 19 november bent u van harte welkom op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV). Het grootste agrarische kennis en contactplatform voor rundveehouders, akkerbouw en loonwerkers ) in deEvenementenhal Gorinchem.

We staan op de stand van de Gezamenlijke Deutz dealers, stand nummer 344. We hopen u daar te begroeten!

Openingstijden dagelijks van 13.00 – 22.00 De beurs is op uitnodiging te bezoeken. Aan de hand van de registratiecode in deze uitnodiging kunt u online registeren via internet. Na het registeren ontvangt u de entreebewijzen per e-mail. Als u zich vorig jaar online heeft geregistreerd dan ontvangt u dit jaar de uitnodiging per e-mail.   

 


Fokveedag 2015

1-oktober-2015

Op DV zaterdag 3 oktober vindt de 103Fokveedag Hoornaar plaats. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand. U vindt onze stand op dezelfde plaats als altijd; op het buitenterrein, nabij de grote keuringsring.
We hopen u te ontmoeten!


Voor meer informatie bezoekt u de website van de organisatie: www.fokveedag.nl
Gratis parkeergelegenheid aanwezig. Aanvang: 09.00 uur


Impressie Roadshow
1-oktober2015

De Deutz Fahr Roadshow 'Drive it to believe it' was vorige week bij ons op het bedrijf. We kijken terug op een geslaagde show, bedankt voor uw bezoek! Bekijk hieronder de foto's en video voor een impressie.

  


Roadshow ‘Drive it to believe it’
10-september-2015

De DEUTZ  FAHR roadshow ‘Drive it to believe it’ trekt door Nederland en Belgie. Op D.V. donderdag 24 september is de roadshow bij ons op het bedrijf. We heten u graag van harte welkom!

Er is uitgebreid informatie aanwezig, en u heeft de mogelijkheid om een proefrit te maken met de DEUTZ FAHR tractoren uit verschillende series. De DEUTZ FAHR Agrovector verreiker en DEUTZ FAHR hooibouwlijn mogen op deze roadshow niet ontbreken. Daarnaast staan er diverse occasions klaar ter bezichtiging.

We hopen u te mogen begroeten zodat u, onder het genot van een hapje en drankje, kennis kunt maken met alle Deutz Fahr noviteiten.

Lakerveld 106, Lexmond
Donderdag 24 september 14.00 u – 21.00 u


Win een gouden TU 170 kuilvoersnijder!


24-augstus-2015

Dit najaar bereikt Trioliet een nieuwe mijlpaal. Naar verwachting rolt dan de 40.000e TU kuilvoersnijder uit de fabriek. Dit heugelijke feit  laat Trioliet niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom geven ze dit jaar een cadeautje weg. Iedereen die tussen 01 juli en 01 november 2015 een nieuwe kuilvoersnijder bestelt maakt kans om de “gouden” jubileumeditie van de TU 170 kuilvoersnijder te winnen of het aankoopbedrag terug te krijgen.

Bij de opdrachtbevestiging ontvangt u een deelnameformulier. Stuur deze vóór 1 november compleet ingevuld retour naar Trioliet en maak kans op de goudkleurige jubileumeditie van de Turbobuster TU 170*.  

Op 05 november 2015 wordt de winnaar bekendgemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats op de Agritechnica 2015 in Hannover (Duitsland).

Lees voor deelname de actie- en spelvoorwaarden. Deze voorwaarden en meer informatie over de actie is te vinden op www.trioliet.nl, of vraag er naar bij Jan de Groot of Willem de Bruijn.

*De te winnen prijs is de  “gouden” jubileumeditie van de kuilvoersnijder, type Turbobuster TU 170 in de standaard uitvoering. Waar “gouden” kuilvoersnijder geschreven staat, wordt de goudkleurige kuilvoersnijder, type Turbobuster TU 170 bedoeld.


Unieke Same
9-juli-2015

Kortgeleden hebben we deze Same Fortis 190 Continuo  afgeleverd. Het was een mooie uitdaging om de specifieke wensen van de klant  toe te passen. Deze trekker is werkelijk uniek; een Same met 190 PK en traploze transmissie.
 
 

Zoals u op deze foto kunt zien is de uitdaging gelukt; we werden vandaag verrast met een taart van de tevreden klant.

 

 

 

 


Nieuwe medewerker
6-juli-2015

Vanaf 1 juli is Willem de Bruijn onze nieuwe collega!  U heeft misschien al kennis met hem kunnen maken tijdens zijn stageperiode. Willem heeft met deze stage zijn opleiding werktuigbouwkunde niveau 4 afgerond, en gaat verder studeren in de richting van landbouwmechanisatie.

We heten Willem van harte welkom in ons team en wensen hem veel succes en plezier toe in zijn functie als monteur!


Jan Maarten en Jacoline getrouwd!
29-juni-2015

 

Vorige week is Jan Maarten, één van onze collega’s, getrouwd met zijn Jacoline. Een speciale Deutz TTV WARRIOR deed dienst als  ‘trouwtrekker’. 

Jan Maarten en Jacoline, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, we wensen jullie heel veel geluk samen!

 

 

 

 

 

 


 

Startklaar voor het nieuwe seizoen
23-april-2015

Op onderstaande foto’s ziet u dat het hooibouwseizoen voor ons alweer is begonnen. Er worden volop nieuwe hooibouwmachines aangeleverd en we zijn druk bezig met opbouwen en afleveren van de machines aan eindklanten.

Zowel nieuwe als gebruikte machines zijn uit voorraad leverbaar, we zijn u graag van dienst. U vind onze contactgegevens hier


Samenwerking Mechanisatiebedrijf Van Leeuwen
11-april-2015

Vanaf 1 april is Mechanisatiebedrijf Van Leeuwen een samenwerking met ons aangegaan.
Van Leeuwen is gevestigd in Wijk Bij Duurstede, midden in Zuid Holland en al vanaf 1974 Deutz Fahr dealer. Jan-Maarten gaat vanaf april één dag per week actief aan de slag als vertegenwoordiger van Deutz Fahr tractoren en Deutz Fahr werktuigen in deze regio.
We zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet, en wensen Jan-Maarten veel succes bij deze nieuwe uitdaging!


Diederik en Janine getrouwd!
30-maart-2015

Vorige week is onze collega Diederik de Bruijn getrouwd met zijn vriendin Janine!

We feliciteren Diederik en Janine van harte, en wensen hen alle goeds toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Agrotron 6180 TTV in blauw
16-maart-2015

Deze prachtige combinatie hebben we vorige week afgeleverd bij een tevreden klant. Na jarenlang zeer tevreden TTV-rijden werd het tijd om de complete set in te ruilen. De trekker, een Agrotron 6180 TTV, en de kipwagen Beco Maxxim 180 zijn geleverd in de bedrijfskleur.

 


Uitbreiding gereedschap - nieuwe draaibank
26-januari-2015

 

Vorige week hebben we een nieuwe draaibank in gebruik genomen. Deze ‘Sunmaster ML 2040 Vario’ vervangt de in 1956 gebouwde ‘Meuser’ draaibank, waar vele uren met plezier mee gewerkt is.
De Sunmaster heeft een afstand tussen de centers van 100 centimeter, en een doorlaat van 80 mm.

De machine wordt gebruikt voor alle voorkomende draaiwerkzaamheden bij reparaties van machines, maar ook voor het produceren van diverse speciaalonderdelen.  Dankzij deze uitbreiding van onze werkplaats kunnen we onderdelen sneller en vakkundig repareren en produceren.
Ook krijgen we steeds regelmatiger cilinderstangen ter reparatie of vervanging aangeboden. Met de uitgebreide mogelijkheden die de machine hiervoor heeft kunnen we ook deze klantengroep beter bedienen.

 

 

 


2015
30-december-2014


Groen goud
8-december-2014

Een nieuwe trekker in de door de klant gewenste kleur en uitvoering; een uitdaging die we met plezier zijn aangegaan. Van deze speciale Deutz trekker werden de nodige foto’s gemaakt, en die willen we graag met u delen.

Het uiterlijk van deze Agrotron 6160 TTV werd volledig naar wens van de klant aangepast; het plaatwerk in zwart gespoten, de velgen in goudkleur. Ook werd de uitlaat verchroomd.  De trekker is inmiddels naar volle tevredenheid afgeleverd en in gebruik genomen. 


Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2014
29-oktober-2014

Op 25, 26 en 27 november 2014 hopen we aanwezig te zijn op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2014. De beurs vindt plaats in de Evenementenhal te Gorinchem en is dagelijks te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur. Meer informatie over de beurs vindt u op de website.

We kijken er naar uit u in onze stand (Gezamenlijke Deutz-dealers, standnummerss 342 & 343) te mogen begroeten!

Registreren
De beurs is op uitnodiging te bezoeken. Aan de hand van de registratiecode in deze uitnodiging kunt u online registreren via deze link. Na het registreren ontvangt u de entreebewijzen per e-mail. Als u zich vorig jaar online heeft geregistreerd dan ontvangt u dit jaar de uitnodiging met de registratiecodes per e-mail.

 


5C-Serie Introductiedag
18-september-2014

 

Op vrijdag 26 september is de nationale Deutz Fahr 5C-serie introductiedag. Ook op ons bedrijf presenteren we deze trekker, u bent van harte welkom tussen 09.00 en 17.00 uur. De koffie staat klaar en we hebben voor alle bezoekers een leuk presentje.

 

Tot de 5C serie behoren vier modellen van 89 tot 118 pk. Dankzij hun royale standaarduitrusting, compacte afmetingen, hightechtoepassingen, weergaloos comfort en voortreffelijke rij eigenschappen in combinatie met een bijzondere stijl en vormgeving zijn deze tractoren uiterst veelzijdig inzetbaar.

 

 

 

 


Agro Techniek Holland 2014
2-september-2014

“10 tot en met 13 september 2014: Agro Techniek Holland 2014. Alles wat boeren boeit.
Op de derde editie van dit inmiddels beproefde outdoor agro-evenement in Biddinghuizen exposeren en demonsteren honderden fabrikanten, importeurs en dealers de nieuwste machines en trends in de landbouwmechanisatie”

Deutz Fahr introduceert op de ATH de nieuwe C-shift 6-serie modellen; de nieuwe uitvoering voor de 6-serie in de Powershift versie.

Ook dit jaar hopen we aanwezig te zijn op dit evenement. Jan en Willem zijn alle dagen op de beurs, en één van hen is altijd aanwezig op de stand van Deutz Fahr (Veld B, standnummer 2.02). We zien er naar uit u te ontmoeten!

Agro Techniek Holland is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op de website: www.agrotechniekholland.nl


Deutz Fahr 6180 aan de top van zijn klasse in brandstof-test
20-augustus-2014

De resultaten van de PowerMix brandstoftest op Deutz Fahr’s nieuwe 6 Serie trekker zetten de tractor aan de top van zijn klasse. De 6180-tractoren zijn uitgerust met Deutz TCD 6.1 L06 4V Tier 4i emissie-comfort motoren met SCR technologie.

De DLG PowerMix test is een bekende testprocedure onder boeren en fabrikanten voor het vaststellen van het specifieke brandstofverbuik in praktijk situaties. De PowerMix testen werden uitgevoerd in het internationaal erkende DLG (Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft) test centrum in Gross-Umstadt, Duitsland.

Profi, een toonaangevend tijdschrift op het gebied van landbouwmachines publiceerde de uitslag van de test in een artikel. De tractor verdient bijzondere waardering voor het lage brandstofverbruik. "266 g/kWh betekent bijna 10% minder dan de gemiddelde waarde van alle andere geteste tractoren tot nu toe"

Wat transport betreft, liet een andere test eerder al zien dat het dieselverbruik van de 6180 P gemiddeld lager was zowel bergop als als op vlakke wegen: "gemiddeld is de 6180 P bijna 8% zuiniger bij 40 km/u en meer dan 2% zuiniger bij 50 km/u"

 


Trioliet nieuwsupdate
13-augustus-2014

Niet voor niets noemen we onszelf ‘de kuilvoerspecialist’...  We realiseren ons dat  een ‘kuilvoerspecialist’ een betrouwbare  partner is, die voorraad heeft, 24-uursservice verleent en  beschikt over kennis  en apparatuur. We zijn in voorbereiding om u ook gedurende het aankomende seizoen bij het verwerken van uw kuilvoer van dienst te  kunnen zijn. Er zijn al verschillende vrachtwagens met nieuwe machines gelost, en Diederik heeft vorige week een voorraadorder van ruim 1700 onderdelen uitgepakt in het magazijn, zodat we vrijwel altijd snel kunnen leveren of repareren.

 

Is uw bedrijf toe aan mechanisatie op het gebied van voertechniek? Het aanbod kuilvoermachines van Trioliet is erg breed en divers. Onze verkoper Jan de Groot kan, dankzij zijn reeds jarenlange ervaring, u een passende machine adviseren. We zetten ook regelmatig een van onze machines in als demo, om u op deze wijze te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Op onderstaande foto’s ziet u een gedeelte van onze uitgebreide voorraad Trioliet kuilvoermachines (nieuw en gebruikt).

Triotrac afgeleverd
Vorige week leverden we bij Loonbedrijf Gebr. de Jong in Hardinxveld Giessendam de eerste Triotrac af. Deze zelfrijdende en zelfladende voermengwagen is inmiddels volop aan het werk. 

Smarttrac demo
De Trioliet Smarttrac is inmiddels bij ons afgeleverd. Deze machine staat gebruiksklaar om dit seizoen als DEMO te worden ingezet.

We wensen u een productief seizoen toe en zijn u graag van dienst.


 

Training 'Bemesten is Vakwerk!'
19-mei-2014

Onder het motto “Bemesten is Vakwerk!” zal op 30 mei aanstaande een training plaatsvinden in de Alblasserwaard. Voor deze training stellen wij (in samenwerking met de fabrikant) een Schouten bemestercombinatie ter beschikking.

PPP-Agro, VIC, Cumela en LaMi organiseren deze training.  Centraal staat de bemesting op klei- en veengrond. In de toekomst wordt de sleepvoetbemester verboden op klei- en veengrond. Hoe moet het dan? Er lopen nu verschillende projecten om een nieuwe machine te ontwikkelen. Tijdens de training focussen we echter op de technische toepassing van de huidige technieken. Er is immers al winst te behalen bij het gebruik van bestaande machines. Vaak zijn deze niet goed afgesteld of worden ze niet optimaal gebruikt, waardoor onnodig verliezen van nutriënten optreden.
Deze training is alleen voor boeren en loonwerkers die zelf een bemester hebben.

 


Foto's Trioliet kuilvoerdemonstratie
21-maart-2014

Afgelopen dinsdag werd op het terrein bij Loonbedrijf Gebr. De Jong een voerdemonstratie gehouden met de Trioliet zelfrijdende en zelfladende voermengwagens; de Smarttrac en de Triotrac.
Voorafgaand aan de demonstratie werd een presentatie gegeven door Trioliet over gemengd voeren. Daarna werd er met beide machines gedemonstreerd. Hieronder een aantal foto’s.

 


Trioliet kuilvoerdemonstratie dinsdag 18 maart
12-maart-2014

Mede namens Trioliet en Gebr. De Jong nodigen we u van harte uit om dinsdag 18 maart a.s. onze Trioliet Kuilvoerdemonstratie te bezoeken.


Tijdens deze demonstratie op het terrein van Gebr. de Jong in Hardinxveld Giessendam willen we u graag uitgebreid informeren over de machines van Trioliet. Er zal gedemonstreerd worden met de nieuwe zelfrijdende en zelfladende voermengwagens; de Triotrac en de Smarttrac. Naast deze zelfrijders zullen er diverse Trioliet machines aanwezig zijn, waaronder zelflader, kuilvoersnijder en het automatische voersysteem Triomatic.


Dankzij de jarenlange relatie met Trioliet en het volume in Trioliet kuilvoermachines hebben we door de jaren heen enorm veel kennis en ervaring opgedaan, wat ons een betrouwbare full-service partner maakt voor (toekomstige) Trioliet gebruikers. De demonstratie start om 13:30 uur.

Adres: Broekseweg 7, Hardinxveld-Giessendam
Datum: 18 maart 2014
Aanvang demonstratie: 13.30 uur


Nominatie verkiezing Beste LMB 2014
2 1-januari-2014

 

Ons bedrijf is genomineerd als één van de tien beste mechanisatiebedrijven, die meedingen naar de titel ‘Beste LMB 2014’. 

Samen met de 10 andere genomineerden werden we uitgenodigd om een bedrijfspresentatie te houden voor de jury. Hiervoor waren we gisteren te gast bij PTC+ in Ede.
De drie bedrijven die hier als beste uit de bus komen worden vervolgens door de jury bezocht. Uiteindelijk wordt in april de trofee ‘Beste LMB 2014’ uitgereikt.

We bedanken alle klanten die ons hun stem gaven en houden u via onze website graag op de hoogte.

Voor meer informatie over de verkiezing en de lijst met genomineerden zie: www.bestelmb.nl

 

 


25-jarig jubileum Jan de Groot
6-januari-2014

Begin dit jaar was Jan de Groot 25 jaar in dienst bij Mechanisatiebedrijf W.H. de Bruijn. Om deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij te laten gaan werd Jan afgelopen zaterdag verrast met een optocht van 25 Deutz trekkers die hij zelf heeft verkocht. In volgorde van bouwjaar, uit elk jaar 1,  kwamen de trekkers al toeterend voorbij zijn huis in Nieuw-Lekkerland gereden. Nadat hij van de eerste schrik bekomen was is hij met zijn vrouw in de laatste trekker gestapt. De rest van het gezin nam plaats in een van de andere trekkers, waarna een rondrit werd gemaakt door de Alblasserwaard. Als afsluiting hebben we met alle collega’s en familie heerlijk gegeten bij restaurant De Krom in Oud-Alblas.

We feliciteren Jan bij deze nogmaals van harte, en bedanken hem voor zijn fantastische inzet de afgelopen 25 jaar.

We willen iedereen die een bijdrage aan deze zeer geslaagde dag heeft geleverd hartelijk danken voor hun inzet. Met name alle chauffeurs / trekker-eigenaren, Peter de Groot, Nelly en kinderen van Jan en, niet te vergeten, alle belangstellenden!


2014
 2-januari-2014


Rundvee Mechanisatie Vakdagen Gorinchem en Agritechnica Hannover
26-november-2013

De laatste beurs op onze agenda in 2013 is achter de rug: de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in de evenementenhal te Gorinchem. De beurs werd goed bezocht, met in totaal meer dan 24.000 bezoekers, bijna 3000 meer dan vorig jaar. Bezoekers van onze stand: hartelijk bedankt voor uw belangstelling!

(Zoals beloofd) vind u hieronder een kort verslag van alle noviteiten die gepresenteerd werden tijdens de Agritechnica in Hannover eerder deze maand:

Deutz-Fahr 5C-serie
Deutz Fahr heeft de 5C-serie geïntroduceerd, 4 nieuwe modellen van 90 tot 120 pk. Deze serie, afgeleid van de bestaande 5-serie heeft unieke eigenschappen die nooit eerder beschikbaar waren in het middelvermogen segment.

Beschikbaar in 2 versies, LS (mechanische shuttle) of GS (hydraulische powershuttle), in diverse transmissie-varianten. De GS-versie is optioneel leverbaar met Stop & Go systeem.

< Nieuwe mechanische shuttle, onder het stuur 

Leverbaar in zowel 2WD als in 4WD.
Motor: De 4-cilinder Turbo Intercooler DEUTZ TCD 3.6 TIER 4i motor (elektronisch geregeld) heeft een cilinderinhoud van 3620 cc, common rail injectiesysteem, EGR en DOC katalysator, welke de verontreinigende uitstoot verminderd zonder gebruik van Ad-Blue.
Aftakas: 4 PTO 540-540 ECO en 1000-1000 ECO
Hydrauliek: 2 verschillende hydraulieksystemen tot 60 l/m, beide met een hefvermogen 5400 kilo.
Vooras: De nieuwe vooras werd speciaal ontwikkeld voor trekkers in dit vermogen segment. De bediening voor 4WD en differentieelsloten is elektro hydraulisch
Stuursysteem: Optioneel met SDD stuurpomp. Een speciaal magneetventiel gemonteerd op deze stuurpomp verandert de pompcapaciteit steeds, en maakt het mogelijk om het aantal omwentelingen van het stuurwiel te halveren (bij bijvoorbeeld frontlader werkzaamheden).
Cabine: In de tekening hieronder ziet u de vernieuwde cabine. De hele cabinestructuur is zo gewijzigd dat er ruim 120 mm meer ruimte is (in vergelijking met de Agrofarm-serie), om een nog riantere cabine te creëren, terwijl de totale voertuigbreedte gelijk blijft.

Behalve deze 5C-serie werden ook de nieuwe 9-serie en de lang verwachte 11-serie gepresenteerd.

Deutz-Fahr 9-serie

De 9-serie bestaat uit vier modellen (9270 TTV, 9300 TTV, 9320 TTV en 9340 TTV) met vermogens van 270 tot 340 pk. Deze tractoren zijn opvolgers van de prestigieuze 7-serie (winnaar ‘Tractor of the Year 2013). In het kort:
- Nieuw design, vernieuwde cabine met ondermeer nieuwe armleuning
- 7,8 liter DEUTZ-motor met SCR-katalysator, met AdBlue
- Nieuwe ZF transmissie (Eccom 2.8)
- Hydraulisch systeem met prestaties tot 210 l/min


 

 

 

 

 

 

Deutz-Fahr 11-serie

De 11-serie bestaat uit drie tractoren (11350 TTV, 11400 TTV en 11440 TTV) met vermogens van 325 tot maar liefst 440 pk,  de grootste en meest krachtige Deutz-Fahr ooit gebouwd en zal eind 2015 in de verkoop gaan. In het kort:
- Nieuwe generatie motoren van MTU met de beste prestaties
- Nieuwe continu variabele ZF-transmissie (Eccom 3.0) met hoge efficiëntie in het veld en transport. Topsnelheden tot 60 km/u bij 1700 motortoeren.
- Onafhankelijk geveerde en gedeelde vooras
- Banden tot een hoogte van 2,30 meter
- Nieuwe cabine met ergonomische bestuurdersplaats, zeer veel ruimte en superieur zicht
 

Trioliet Triomix P

Trioliet presenteerde de Triomix P1 1200. Een zelfladende voermengwagen, de bekende Triomix, met voorop een stroblazer. De dwarsafvoerband is naar de achterzijde verplaatst waardoor ook in U-stallen optimaal gedoseerd kan worden.

Sauerburger SH500T

Sauerburger blijft het productprogramma uitbreiden. Om de serie knikladers meer compleet te maken werden eerder dit jaar al de SH336 en SH555 in het productprogramma opgenomen. Op de Agritechnica presenteerde Sauerburger deze nieuwe modellen, samen met de nieuwe telescooplader, de SH500T.

 

Deutz Fahr vlindercombinatie Discmaster 395

We hadden al een maaicombinatie met een werkbreedte van 8,75 meter, op de beurs werd de Discmaster 395 vlindercombinatie gepresenteerd, met een totale werkbreedte van maar liefst 9,5 meter. De midden aanspanning van de maai-units, in combinatie met de driehoekschijven, bieden ongekende maairesultaten. In het kort:
- Midden ophanging
- 9,5 meter werkbreedte
- Non-stop obstakelbeveiliging
- Verticale transport oplossing
- Volledig gelaste Discmaster maaibalk met driehoekschijven
- Laag verbruik door gering gewicht (1500 kg) 


Agritechnica 2013
16-november-2013

Deze week bezochten we de Agritechnica, ’s werelds grootste mechanisatiebeurs in Hannover. In onderstaande video alvast een impressie van ons bezoek. 

Houd onze website in de gaten voor een uitgebreider verslag, over alle nieuwe ontwikkelingen die tijdens de beurs gepresenteerd werden. Onder meer over de nieuwe 9-serie, de 11-serie en Agrotron 5120 C van Deutz Fahr, de Triomix P van Trioliet, enzovoorts.


Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2013
31-oktober-2013

Op 19, 20 en 21 november vinden dit jaar de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Op deze vakbeurs tonen meer dan 300 exposanten hun producten en diensten  voor rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers.

Ook wij hopen dit jaar weer aanwezig te zijn op de stand van de Gezamenlijk Deutz Fahr dealers. We nodigen u van harte uit op onze stand, en hopen u te mogen begroeten tijdens één van de beursdagen! Ons standnummer is 206.

De vakdagen zijn dagelijks geopend van 13.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie bezoekt u de website

Registreren
Heeft u een uitnodiging ontvangen? Aan de hand van de registratiecode in de uitnodiging kunt u zich online registreren. Na het registreren ontvangt u de entreebewijzen per e-mail. Als u zich vorig jaar online heeft geregistreerd dan ontvangt u dit jaar de uitnodiging met inloggegevens per e-mail.
Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u toch de vakdagen bezoeken dan kunt u, op vertoon van uw uittreksel van de KvK een entreebewijs kopen bij de receptie.


Verkiezing Beste Landbouwmechanisatiebedrijf 2014
30-oktober-2013

 

H