DEALERSCHAPPEN

Dealerschappen

Mechanisatiebedrijf de Bruijn is dealer van een aantal topmerken in de landbouw. Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij vertegenwoordigen. Door op het logo te klikken wordt u doorverwezen naar de website van de fabrikant.

Deutz Fahr Tractoren

DEUTZ-FAHR. Vernunft führt weiter – met gezond verstand kom je het verst. Sinds meer dan honderd jaar drukt DEUTZ-FAHR met zijn revolutionaire uitvindingen en innovatieve concepten een stempel op de landbouwtechniek. De tractoren van DEUTZ-FAHR liggen met hun kwaliteit, ergonomie en uitrusting in Europa op kop. Het programma omvat een compleet aanbod tractoren, van 35 tot 340 pk, toepasbaar in de landbouw, groenvoorziening, grondverzet, tuinbouw, fruitteelt en recreatie.

Vicon hooibouwwerktuigen

Het programma van Vicon omvat trommel- en schijvenmaaiers, schudders, harken en opraapwagens. Ook biedt het merk een programma ronde balenpersen en wikkelaars aan, waaronder de unieke en innovatieve Vicon FastBale non-stop ronde balenpers.

Deutz Fahr persen en trommelmaaiers

DEUTZ FAHR werktuigen geven door hun uitermate goede prestaties en betrouwbaarheid de zekerheid van een rendabele voederwinning die een veehouder nodig heeft. Het programma omvat onder andere: trommelmaaiers, balenpersen en balenwikkelaars (rondebalenpers, grootpakpers en perswikkelcombinatie)

Trioliet Voertechniek

Trioliet is een toonaangevende Nederlandse producent van machines voor de voertechniek. Trioliet heeft zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van voertechniek. Met de machines worden dagelijks wereldwijd duizenden koeien gevoerd. Trioliet levert een optimale en duurzame oplossing voor het gemechaniseerd en geautomatiseerd voeren van rundvee. Het complete assortiment omvat mengwagens (stationaire mengers, zelfladende, zelfrijdende/zelfladende) laadapparatuur, uithaal/doseermachines en automatische voersystemen.

Bogballe Kunstmesttechniek

Bogballe is  al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van kunstmeststrooiers. Met hightech productie-, ontwikkeling- en testfaciliteiten werken zij aan de ontwikkeling van techniek voor het verspreiden van minerale meststoffen. De strooiers van Bogballe blinken uit door hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak.

Hekamp werktuigen en aanbouwdelen

Hekamp is fabrikant en leverancier van werktuigen en aanbouwdelen. Hekamp levert en produceert onder andere (mechanisch en hydraulisch) trekkerbakken, grondbakken, transportbakken, veegmachines, etc.

Sauerburger knikladers

Sauerburger machines. Machines uit de praktijk voor de praktijk. Geavanceerde producttechnologie waarborgt een hoge kwaliteit voor de producten van Sauerburger. De Sauerburger knikladers vallen op door hun lenigheid in kiphoek en draaicirkel. De geringe hoogte van de machine zorgt voor een goede stabiliteit.

Quicke voorladers

Quicke voorladers, ‘een voorlader om trots op te zijn’. Quicke is de wereldberoemde marktleider op het gebied van frontladers. De voorladers van Quicke worden ontworpen om exact te passen bij de tractor, met aandacht voor eenvoudig onderhoud.