Terugblik 2020

Terugblik 2020

22-december-2020

Het jaar is nog niet voorbij, maar we nemen alvast de tijd om terug te kijken op het (bijna) afgelopen jaar. 2020 verliep voor iedereen anders dan verwacht, de omstandigheden hadden veel impact. Ook wij moesten ons aanpassen aan deze omstandigheden. We kijken terug op een bijzonder, maar ook een mooi jaar. Er kwamen nieuwe medewerkers, er waren nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten…

Zo zijn we er trots op dat ons team dit jaar werd uitgebreid met 2 nieuwe collega’s; Jonathan en Gerko.

Er waren interessante ontwikkelingen binnen ons productaanbod. In augustus introduceerde Deutz-Fahr de nieuwe 3-serie. In september volgde de 8280 TTV, en in december de 5D TTV.
Ook Trioliet zat niet stil, en bracht onder andere de langverwachte Triotrac M op de markt.

We ontwikkelden een uniek PLC-systeem om de trekker met beregeningshaspel te controleren en beveiligen. De eerste Vicon Fastbale werd afgeleverd, de rondebalen pers die persen en wikkelen mogelijk maakt, zonder te hoeven stoppen.
Het “kentekendossier” vergde onze aandacht, en we verkregen een RDW erkenning om vanaf 1 januari 2021 voertuigen te registreren en kentekens aan te vragen.

Waar we vorig jaar een boordevolle agenda met beurzen en evenementen hadden, was er dit jaar geen enkele beurs of evenement. Gelukkig hebben we velen van u alsnog ontmoet.

We mochten veel klanten helpen met reparaties, en leverden een heleboel nieuwe en gebruikte machines en trekkers af. We zijn daar dankbaar voor en trots op. Via deze weg danken we onze klanten voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Namens ons hele team wensen we u een voorspoedig 2021.