VICON DEALERSCHAP

Vicon dealerschap

4 juli 2017

Al jarenlang zijn de Deutz-Fahr hooibouwwerktuigen een begrip voor ons en voor onze klanten. Toen SDF in april dit jaar aankondigde hiermee te gaan stoppen verraste ons dit. SDF maakte bekend zich te willen focussen op de tractoren en maaidorsers.
We hebben ons na deze bekendmaking verdiept in de verschillende mogelijkheden, en de keuze gemaakt om verder te gaan met het merk Vicon. De reeds aanwezige kennis, onderdelenvoorraad en documentatie van de werktuigen blijft door deze keuze behouden, net als de goede relatie met de fabrikant Kverneland.
Het programma van Vicon omvat trommel- en schijvenmaaiers, schudders, harken en opraapwagens. Ook biedt het merk een programma ronde balenpersen en wikkelaars aan, waaronder de unieke en innovatieve Vicon FastBale non-stop ronde balenpers.
Vanaf heden kunnen wij alle Vicon machines aanbieden, en inmiddels zijn de eerste Vicon machines ook al bij ons afgeleverd. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Informeer bij onze verkopers naar de uitgebreide mogelijkheden.