Winteractie

Winteractie

17-oktober-2023

Optimaal onderhoud, maximale besparing

10% korting op olie en filters + gratis trui, overall of jas!

Door uw DEUTZ-FAHR tractor in de winter te laten controleren, voorkomt u problemen tijdens een drukke periode. Regelmatig onderhoud, zoals het verversen van olie en filters, verlengt de levensduur van uw tractor en verbetert de prestaties. Bovendien kunnen eventuele beginnende gebreken tijdig worden verholpen, wat de betrouwbaarheid van uw tractor aanzienlijk verhoogt.

Als u uw tractor vooraf aanmeldt, kunnen wij de onderhoudsbeurten efficiënt inplannen. We bieden u daarom graag 10% korting op olie en filters aan bij een onderhoudsbeurt aan uw DEUTZ-FAHR tractor die is aangemeld voor deze actie.

En dat is niet alles! Bij een kleine onderhoudsbeurt ontvangt u een gratis DEUTZ-FAHR trui. Bij een grote onderhoudsbeurt heeft u de keuze tussen een gratis DEUTZ-FAHR werkoverall óf een gratis jas.

  • Kleine onderhoudsbeurt: verversen motorolie, vervangen filters motor en controle algemene zaken.
  • Grote onderhoudsbeurt: verversen motorolie en versnellingsbakolie, vervangen filters motor, hydrauliek en controle algemene zaken.

De actie is geldig voor gepland onderhoud, aangemeld vóór 30 oktober 2023. Vraag naar de voorwaarden

U leest alles over de winteractie in onze flyer! Heeft u deze niet ontvangen? Stuur een e-mail naar winteractie@whdebruijn.nl, dan ontvangt u de flyer alsnog.