Winteractie

Winteractie

14-oktober-2020

De flyers voor onze winteractie zijn onderweg!

Komende winter hebben uw trekkers weer aandacht nodig, zodat u in het voorjaar op uw machine kunt rekenen! Regelmatig de olie en filters verversen waarborgt de levensduur van de trekker en zorgt voor betere prestaties. Ook kunnen eventuele beginnende gebreken vooraf  verholpen worden, waardoor de betrouwbaarheid van de trekker wordt verhoogd.

Door uw DEUTZ FAHR trekker in de rustige winterperiode na te laten kijken voorkomt u dat u tijdens een drukke periode voor problemen komt te staan, en wij zijn gebaat bij een efficiënte werkplaatsplanning. We bieden u als dank daarvoor 10% korting* aan op onderdelen én olie bij een onderhoudsbeurt aan uw DEUTZ FAHR trekker. Bovendien ontvangt u een gratis Deutz-Fahr werkoverall!

  • Kleine onderhoudsbeurt: verversen motorolie, vervangen filters motor en controle algemene zaken. (Werkoverall Basic)
  • Grote onderhoudsbeurt: verversen motorolie en versnellingsbakolie, vervangen filters motor, hydrauliek en controle algemene zaken. (Werkoverall Luxe)

De actie is geldig voor gepland onderhoud, aangemeld vóór 1 november 2020. Vraag naar de voorwaarden.

*De 10% korting geldt op de onderdelen en olie die worden gebruikt voor de onderhoudsbeurt. De korting geldt niet voor onderdelen die worden gebruikt bij aanvullende werkzaamheden.

U leest alles over de winteractie in onze flyer! Heeft u die nog niet ontvangen? Stuur een e-mail naar winteractie@whdebruijn.nl, dan ontvangt u de flyer alsnog.